Navigatie
  • We zijn ook bereikbaar via WhatsApp
  • Bezoek onze ruime showroom
  • Professionele Bezorg- & Montageservice
  •   8.5 uit 220 beoordelingen

Trendy kantoorstoelen voor een moderne kantineruimte

2024-09-17

De kantine is tegenwoordig veel meer dan alleen een plek waar u even snel uw lunch eet. Het is dé ruimte waar collega’s samenkomen om te ontspannen, ideeën te delen en even los te komen van het werk. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte zowel comfortabel als stijlvol is ingericht. Kantoorstoelen spelen hierin een grote rol. Ze moeten niet alleen lekker zitten, maar ook bijdragen aan een moderne en uitnodigende sfeer. In deze blog lichten we een aantal trendy kantoorstoelen toe uit ons assortiment die perfect passen in een moderne kantine. We lichten vier specifieke modellen uit die zowel praktisch als mooi zijn, en waar uw medewerkers met plezier in plaatsnemen.

Comfortabel en stijlvol: Stoel Rembrandt RS6

Laten we beginnen met de Stoel Rembrandt RS6. Deze stoel biedt een prachtige combinatie van comfort en stijl. Met zijn strakke en tijdloze design past hij in vrijwel elke kantine. De zitting is ergonomisch gevormd, wat betekent dat hij de rug goed ondersteunt en ervoor zorgt dat men comfortabel zit, zelfs tijdens langere pauzes. De Rembrandt RS6 is stevig en eenvoudig schoon te maken, wat ideaal is voor een ruimte waar stoelen intensief worden gebruikt. Bovendien is deze stoel stapelbaar, wat handig is als u de kantine wilt vrijmaken voor een bijeenkomst of borrel. Zo creëert u altijd eenvoudig extra ruimte en blijven de stoelen netjes opgeborgen.

Kantinestoelen Twist&Sit

Speels en modern: Stoel Twist & Sit Step Melange Narbutas

De Stoel Twist&Sit Step Melange van Narbutas brengt een speelse en moderne touch naar de kantine. Wat deze stoel echt bijzonder maakt, is de draaibare zitting. Hierdoor kunt u gemakkelijk met collega’s in gesprek gaan, wat vooral handig is tijdens informele vergaderingen of een gezellig koffiemoment. De stoel is ergonomisch ontworpen en biedt goede rugondersteuning, zodat men comfortabel zit. Daarnaast is hij verkrijgbaar in diverse kleuren, wat de mogelijkheid biedt om wat levendigheid en persoonlijkheid aan de ruimte toe te voegen. De Twist & Sit is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in de kantine.

Kantinestoelen Twist&Sit van Narbutas

 

Eenvoudig en praktisch in gebruik: Stoel Polytone L Narbutas

Als u houdt van een eenvoudig, maar stijlvol ontwerp, dan is de Stoel Polytone L van Narbutas een uitstekende keuze. Deze stoel heeft een minimalistische uitstraling met strakke lijnen en past daardoor in bijna elk interieur. Het materiaal is van hoge kwaliteit, wat zorgt voor zowel een comfortabele zit als voor duurzaamheid. Doordat de stoel licht van gewicht is, kunt u hem gemakkelijk verplaatsen. Dit is ideaal voor kantineruimtes waar de opstelling regelmatig verandert. Een ander groot voordeel is dat de Polytone L stapelbaar is. Als u extra ruimte nodig heeft, kunnen de stoelen snel en eenvoudig aan de kant worden gezet.

Kantinestoel Polytone L Narbutas

Veelzijdig en gezellig: Kantinestoel Maya

De kantinestoel Maya is ontworpen met veelzijdigheid en comfort in gedachten. Met zijn moderne en uitnodigende uitstraling maakt hij de kantine meteen een stuk gezelliger. De zitting is ergonomisch, wat betekent dat hij comfortabel blijft, zelfs als men langer zit. De Maya is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u hem goed kunt laten aansluiten bij het bestaande interieur. Deze stoel is gemaakt van stevige en duurzame materialen, perfect voor intensief gebruik. Bovendien zijn de stoelen makkelijk stapelbaar en op te bergen, wat ze ideaal maakt voor kantineruimtes die flexibel moeten zijn. Of u nu een gezellige lunch heeft of een grote bijeenkomst, met de Kantinestoel Maya zit u altijd goed.

Kantinestoel Maya

Maak van de kantine een plek waar iedereen graag zit

De juiste kantoorstoelen kiezen kan echt het verschil maken in de sfeer en het comfort van de kantine. Of u nu kiest voor de strakke en praktische Rembrandt RS6, de speelse Twist & Sit, de eenvoudige Polytone L, of de veelzijdige Maya, deze stoelen zorgen ervoor dat de kantine een plek wordt waar iedereen graag samenkomt. Ze zijn niet alleen comfortabel en mooi, maar ook praktisch in gebruik. Door te investeren in trendy en comfortabele stoelen creëert u een fijne plek waar medewerkers kunnen ontspannen, opladen en elkaar ontmoeten. Dit draagt bij aan een positieve werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.